Mededelingen

 • 👀ONTDEK NOG MEER WINBOOKS-MODULES!👀

  News

  FORFAITAIRE BOEKHOUDING Boekhouding met integratie van forfaitaire regeling. Deze module stelt automatisch de berekeningstabellen op voor beroepen die onderworpen zijn aan de forfaitaire btw-heffing. Dit gebeurt via de codering van de hoeveelheden in de aankoopdagboeken.

  ----------

  EXPORT NAAR EXCEL Uw WinBooks gegevens rechtstreeks toegankelijk in Excel. Alle boekhoudlijsten kunnen naar Excel geëxporteerd worden vanuit WinBooks. Een ideaal hulpmiddel om rapporten en boordtabellen te verpersoonlijken.

  ----------

  IMPORT VANUIT EXCEL Uw Excel gegevens rechtstreeks toegankelijk in WinBooks. De identificatiegegevens (klanten, leveranciers, vaste activa,…), alsook diverse operaties kunnen rechtstreeks en op eenvoudige wijze vanuit Excel in uw boekhouddossier geïmporteerd worden.

  ----------

  BALANSANALYSE Tot en met balanspublicatie. Deze module zorgt voor de opstelling en verplichte publicatie van de jaarrekeningen – volledig conform met uw boekhouding. Zo wint u tijd en is het resultaat volkomen betrouwbaar.

  ----------

  TAXMATE Uw BIZTAX-aangifte. Beheer de belastingaangifte van ondernemingen in het XBRL-formaat.

  ----------

  Wilt u er meer over weten? Aarzel niet om ons te contacteren voor een demo over deze tools! 

  Read More
 • BESCHIKT U REEDS OVER DEZE HANDIGE MODULES VAN WINBOOKS?

  News

  OVERSCHRIJVINGEN Beheer uw betalingen aan leveranciers op efficiënte wijze. Genereer en verstuur een overschrijvingsbestand naar de bank op basis van een voorstel van leveranciersbetalingen. Zo beheert u uw betalingen snel en veilig.

  ----------

  INLEZEN VAN CODA-BESTANDEN Codeer uw financiële verrichtingen niet langer manueel. Automatiseer het boeken van uw financiële dagboeken maximaal door het importeren van rekeninguittrekselbestanden die u door de bank worden toegezonden. Zo spaart u veel tijd uit en vermindert u het risico op coderings- en invoerfouten.

  ----------

  ANALYTISCHE BOEKHOUDING Onderzoek uw rentabiliteit. Met deze module analyseert u de kosten en opbrengsten in functie van hun oorsprong, verantwoording en bestemming in de onderneming. Definieer één of meerdere financiële analytische plannen, afhankelijk van de bedrijfsorganisatie en de gewenste analyses.

  ----------

  INTRASTAT Stel uw Intrastat-aangifte automatisch op. Deze module maakt de codering van Intrastat-gegevens mogelijk zodra de facturen in de boekhouding worden geregistreerd, of a posteriori – met toegang tot de officiële nomenclatuur. U krijgt automatisch een aangiftevoorstel met de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren vóór het verzenden.

  ----------

  WINPREST Volg uw prestaties op en factureer ze. Fiduciaires en dienstverleners in het algemeen beheren hiermee al hun prestaties aan hun klanten, inclusief facturering en opvolging per klant. Deze module is heel volledig en integreert meer bepaald de opvolging en planning van boekhoudtaken. Ze beheert ook per medewerker de gemeenschappelijke agenda.

  ----------

  BEHEER VAN VASTE ACTIVA Onmiddellijk beschikbare afschrijvingstabellen. Deze module is perfect geïntegreerd in de boekhouding. En vereenvoudigt en organiseert het beheer van de vaste activa.

  --------------------

  Wilt u er meer over weten? Aarzel niet om ons te contacteren voor een demo over deze tools! 

  Read More